Audi A3 Sportback g-tron - Zaļākas Nākotnes Vārdā > A3 > Audi Latvija | Audi.lv
  • stage_exterior_front.jpg
Audi A3 Sportback g-tron

Audi A3 Sportback g-tron

Kompakts sporta automobilis ar dabasgāzes dzinēju.
Audi A3 Sportback g-tron.

Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā¹: saspiestā dabasgāze 3,6–3,5 kg/100 km
CO₂ izmeši kombinētajā ciklā¹: saspiestā dabasgāze 99–96 g/km

Sportiska un progresīva āriene, pārskatāms un pilnībā digitāls interjers apvienojumā ar dinamisku braukšanu, izmantojot saspiesto dabasgāzi: Audi A3 Sportback g-tron² ir iespaidīgs visos aspektos.

Dati par Audi A3 Sportback g-tron²

Nobraukuma rezerve (NEDC)

495

km*

Maksimāli

Oglekļa dioksīda izmeši

20

%

mazāk nekā līdzvērtīgam benzīna modelim

Efektivitātes klase

A

+

*Dati automobiļiem ar 16–18 collu riteņiem.

Alternatīvās piedziņas veids: dabasgāze

Audi A3 Sportback g-tron² ir aprīkots ar divkārši spējīgu 1,5 TFSI dzinēju. Automobilis pamatā darbojas ar saspiesto dabasgāzi (CNG). 96 kW (131 ZS) jauda un 200 Nm griezes moments ļauj paātrināties no 0 līdz 100 km/h 9,7 sekundēs. Septiņpakāpju S tronic transmisija nodrošina gludu, zibenīgu pārnesumu pārslēgšanu.

Lielāka nobraukuma rezerve: trīs gāzes tvertnes

Tāpat kā priekštecim, šim piecdurvju automobilim zem bagāžas nodalījuma grīdas atrodas divas ar oglekļa šķiedru pastiprināta polimēra (CFRP) tvertnes – katra ar aptuveni 7 kg gāzes ietilpību. Jaunais Audi A3 Sportback g-tron² ir papildus aprīkots ar tērauda balonu, kurā ietilpst 4 kg saspiestās dabasgāzes. Tas ļauj nobraukt līdz 495 km ar gāzi (NEDC ciklā). Saspiesto dabasgāzi iespējams uzpildīt jebkurā saspiestās dabasgāzes uzpildes stacijā. Kad gāzes ir atlicis maz, automobilis pārslēdzas uz rezerves režīmu ar benzīnu. Pārslēgšanās starp abiem degvielas veidiem notiek automātiski.

Audi A3 Sportback g-tron rear

Krāsas un diski

Kombinējiet dažādas krāsas un diskus, lai radītu tieši savai gaumei atbilstošu Audi A3 Sportback g-tron².

2Y2Y_V29_Pyramid_AU38x_A3_Sportback_004_00.jpg
Glacier balta, metāliska Glacier balta, metāliska
Atoll zila, metāliska Atoll zila, metāliska
Manhattan pelēka, metāliska Manhattan pelēka, metāliska
Python dzeltena, metāliska Python dzeltena, metāliska
Tango sarkana, metāliska Tango sarkana, metāliska
vieglmetāla diski ar desmit spieķu zvaigznes dizainu vieglmetāla diski ar desmit spieķu zvaigznes dizainu
vieglmetāla diski ar piecu paralēlu spieķu dizainu vieglmetāla diski ar piecu paralēlu spieķu dizainu
vieglmetāla diski ar desmit spieķu zvaigznes dizainu vieglmetāla diski ar desmit spieķu zvaigznes dizainu
Vieglmetāla diski ar piecu spieķu Dynamics dizainu Vieglmetāla diski ar piecu spieķu Dynamics dizainu
vieglmetāla diski ar piecu spieķu karoga dizainu, platīna pelēki, spīdīgi vieglmetāla diski ar piecu spieķu karoga dizainu, platīna pelēki, spīdīgi

Apzināts sportiskums: āriene

Par alternatīvo piedziņu liecina tikai viena maza, bet zīmīga detaļa: g-tron emblēma uz 280 litrus ietilpīgā bagāžas nodalījuma pārsega. Tā skaidri norāda, ka šis Audi modelis darbojas ar saspiesto dabasgāzi. Zemu novietotās tvertnes ir perfekti integrētas šasijā un neietekmē braukšanas dinamiku. Izteiksmīgi izliektās riteņu arkas, platā šķērsbāze un V formas viduslīnija ļauj nekļūdīgi atpazīt Audi A3 Sportback g-tron².

Heckleuchten des Audi A3 Sportback g-tron
Funkcionalitāte apvienojumā ar pārskatāmību: salons

Audi A3 Sportback g-tron² salonu raksturo minimālistiski melns panelis. Precīzās horizontālās līnijas un tīrās virsmas izceļ salona platumu. Viduskonsolē blakus vadītājam atrodas apaļa ar pieskārienu vadāma poga skaļuma regulēšanai, izmantojot apļveida pirksta kustības. Ietilpīgajā glabāšanas nodalījumā atrodas Audi phone box induktīvās uzlādes paliktnis un divas USB ligzdas. Papildu salona individualitātei Audi A3 Sportback g-tron² papildu aprīkojumā ir pieejama kontūru un fona apgaismojuma paka. Tā piedāvā 30 krāsu izvēli atbilstoši jūsu noskaņojumam.

Digitāli un ergonomiski: displejs un darbība

Audi A3 Sportback g-tron² ir pilnībā digitāls un intuitīvs displejs un darbības koncepcija. Tas ir veidots, domājot par vadītāju, ar izkārtojumu, kas ļauj ērti lietot dažādas funkcijas pat braukšanas laikā, piemēram, izmantojot centrālo skārienekrānu. Digitālais 10,25 collu instrumentu bloks attēlo atlikušo nobraukuma rezervi atsevišķi katram režīmam (saspiestajai dabasgāzei un benzīnam). Papildu aprīkojumā pieejamā Audi virtuālā vadītāja informācijas sistēma plus piedāvā 12,3 collu centrālo displeju un papildu grafiskās iespējas. Papildu aprīkojumā pieejamā attēla projicēšana vadītāja acu priekšā attēlo svarīgāko informāciju uz vējstikla tieši vadītāja redzes laukā.

Interior Audi A3 Sportback g-tron

Vēl divi g-tron modeļi

1
*** Pievienot vietējo saistību atrunu par patēriņa un izmešu vērtībām ***
2
A3 Sportback g-tron: Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā¹: saspiestā dabasgāze 3,6–3,5 l/100 km; CO₂ izmeši kombinētajā ciklā¹: saspiestā dabasgāze 99–96 g/km
3
A4 Avant g-tron: Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā¹: saspiestā dabasgāze 4,1–3,9 l/100 km; CO₂ izmeši kombinētajā ciklā¹: saspiestā dabasgāze 113–105 g/km.
4
A5 Sportback g-tron: Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā¹: saspiestā dabasgāze 4,1–3,8 l/100 km; CO₂ izmeši kombinētajā ciklā¹: saspiestā dabasgāze 111–103 g/km